Resepi Kek Hari Jadi Sukatan Cawan yang Mudah

Resepi Kek Hari Jadi – Anda sangat pandai membuat resepi kek hari jadi sukatan cawan, kek sedap, banyak memuji, tetapi anda tidak tahu bagaimana saya membuat kek adalah indah.

Resepi Kek Hari Jadi Sukatan Cawan yang Mudah

Resepi Kek Hari Jadi Sukatan Cawan yang Mudah

OK, anda mengatakan ini bolehla pandailah mendeko ini perkara kecil, kreatif, tetapi masih kurang arif tentang paip tersebut atau knead fondant untuk membuat kek yang akan dimasukkan ke dalam kategori cantik untuk melihat resepi kek hari jadi yang mudah.

Mereka mengatakan resepi kek hari jadi kanak kanak yang baik harus datang dengan wajah yang cantik, terlalu, jika kurang keseronokan – ia kemudian.

jangan risau! kami ingin membawa idea-idea yang Super kreatif hanya untuk anda supaya ini menghasilkan resepi aising kek hari jadi sendiri mati datang dari kedai ternama.

Mari kita lihat apa yang boleh anda lakukan resepi kek hari jadi simple!

1. kek dengan ini comel mengandung adalah tidak pernah silap. Malah, apa jua kek akan kelihatan comel dengannya.

2. anda mempunyai ahli keluarga atau tukang kebun yang gemar untuk menanam pokok resepi kek hari jadi aiskrim?

Menunjukkan kreatif dengan membuat kek yang penuh dengan tanah dan satu yang sungguh menggoda rock dipermukaanya. Tanah yang datang dari crushed biskut coklat, manakala batu – batu yang anda boleh mendapatkan dari kedai yang menjual pelbagai jenis manis – manis, jika saya tidak silap kami kiosk Amos terkenal adalah kehendak.

Jika anda ingin membuat dekorasi pokok – pokok yang comel terpulang, anda hanya boleh basuh bersih – bersih dan kering pokok yang kita boleh makan dan garnish resepi kek hari jadi kukus.

3. ini adalah hiasan yang sangat popular, cuma masukkan seluruh permukaan kek dengan sprinkels yang berwarna-warni dan kek anda akan yang sangat comel dan cantik.

4. Apabila anda melihat resepi kek hari jadi mudah jenis ini, malangnya hanya kelihatan seperti anda?

Sebenarnya, anda hanya perlu aising yang telah dicelup dan dimasukkan ke dalam beg paip dan sudu sahaja.

5. lihat telah melihat bagaimana indah dan mudah untuk dilakukan betul-betul?
Anda hanya perlu pelbagai jenis taburan dan cookie cutter sahaja!

6. garnish dengan buah – buah-buahan kering Andainya dan gula – gula yang boleh didapati dengan mudah di kedai-kedai.

7. cara yang paling cepat adalah dengan menggunakan fiqh dan taburan! Jika anda ingin mendapatkan taburan saiz, hanya menggunakan gula – manis seperti smarties, m & m dan mentos sahaja!

8. beli coklat Smarties atau M & M, anda boleh menghasilkan kek yang menggerunkan!

9. kanak-kanak mahu menjadi angkasawan? Mengejutkan mereka dengan kek-ia kelihatan seperti bulan. Dan sudah tentu kita perlu menukar bendera bendera negara kita. Pasti satu hari nanti mimpi manja akan dikunjungi.

10. anda boleh membeli dalam – di mana pasaran berwarna fiqh – ini berwarna-warni dan hanya gam pada kek seperti ini. Membuat kek hari jadi si kecil ini, mereka pastinya teruja!

11. bagi peralatan sedia ada seperti muncung mendeko bintang dan juga beg paip, boleh melakukannya dengan hanya mewarna buttercream ini dengan pelbagai warna dan meliputi seluruh kek dengannya.

12. Splish dan Splash kek!

Hanya minuman royal icing warna-warna yang berbeza dan anda boleh memulakan lakaran seni, atau mungkin mempunyai peluang untuk melakukan manja ini. Hasilnya akan pasti tidak mengecewakan.

13. minimalism.

Melihatkannya sahaja anda sudah boleh bayangkan betapa mudah untuk membuat. Anda hanya perlu berwarna yang pempelasan gula ditabur dengan berwarna-warni dan membentuk satu garisan lurus dan sangat sesuai sebagai kek hari jadi untuk kanak-kanak. bukan?

14. membeli sekarang beli banyak – banyak lollipops dan meletakkannya pada kek. Idea genius.

15. untuk perkahwinan, anda cuba mencipta bajet diperbesarkan kek bertingkat dan membeli buah-buahan – cantik dan mahal. hanya melekat pada kek, dan kek perkahwinan yang anda telah mendapat sihat dan cantik.

Baca Juga : Resepi Kek Coklat Moist Bakar Sukatan Cawan Sedap

Demikian artikel tentang resepi kek hari jadi coklat semoga nak beri manfaat kat Anda, sekian dan matur nuwun sanget nggih!

Resepi Kek Hari Jadi Sukatan Cawan yang Mudah | Syatama Ginola | 4.5